SİVAS / SUŞEHRİ - Toki Kösedağ İlkokulu

HÜSEYİN TUNCER - OKUL MÜDÜRÜ

1967 yılında Koyulhisar Kızılelma Köyünde doğdum. İlkokulu 1979 yılında Kızılelma Köyü İlkokulunda bitirdim. Orta Okulu Şişli İmam Hatip Lisesinde 1986 yılında İstanbulda,  Liseyi Yeni Levent Lisesinde İstanbul’da 1989 yılında bitirdim. Üniversiteyi Ankara’da Gazi Üniversitesi Fizik Öğretmenliği bölümünü 1995 yılında bitirdim. İlk göreve Adıyaman’da Müdür vekili olarak başladım daha sonra Suşehri’ne tayin gelerek 11 sene YİBO´da Müdür yardımcısı ve 2 sene Müdür vekili olarak çalıştım. 2004 Yılında Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakanlık Tarafından Şube Müdürü olarak görevlendirilerek 6 ay çalıştım. 2010 yılında Toki Kösedağ İlköğretim Okuluna kurucu müdür olarak atandım. 22/06/2011 tarihinde Uzman öğretmenlik Sertifikasını aldım. Halen Toki Kösedağ Ortaokulu Müdürü olarak görevimi sürdürmekteyim.